Hvem er vi

Du er i gode hænder.

Du er i gode hænder, når du handler med os.

 

Jeg hedder Kim Jensen, og jeg startede min virksomhed op, fordi jeg kunne se, at revisions- og regnskabsbranchen manglede gode, billige og innovative regnskabsløsninger.

 

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten - men simple bogholderiydelser skal ikke koste en bondegård, hvis det organiseres rigtigt.

 

Kort om mig selv

 

  • Uddannet Statsautoriseret revisor
  • Erfaring fra en lang række virksomhedstyper
  • Erfaring med opstart af virksomheder
  • Brede kompetencer omkring bogholderi, moms og skat
  • Stor erfaring med udarbejdelse af årsregnskaber og selvangivelser
  • Finansiering og Cash flow styring
  • Forhandlinger med banker, skattevæsen mv.

Det siger "Pølsemanden"

"Jeg skulle starte min egen pølsevogn op, hvilket har været en drøm længe. Der er mange ting at tage sig af med hygiejne-kursus, valg af leverandør, tilladelser fra kommunen etc.

 

Jeg tog kontakt til Kim, som hjalp med opstart af virksomhed, skatteoverblik, opsætning af bogholderi og dagligt regnskab, kasse og dankort - kort sagt al papirarbejdet. Det var en stor lettelse. Vi havde aftalt prisen på forhånd, så der var heller ingen overraskelser her."

Det siger reklamebureauet

"Det var bestemt ikke nemt for Kim at overtage CFO posten uden nogen overdragelse, men jeg synes du har gjort en kæmpe indsats og ikke mindst holdt overblikket, mens jeg har kæmpet med mange andre sager. Det er jeg dig meget taknemmelig for.

 

Tak for sparring, højt humør og din vilje til at få enderne til at nå sammen trods mange stramme deadlines. Jeg er sikker på at du med dine kompetencer og gode personlige egenskaber – får en fantastisk forretning.

 

Jeg kan varmt anbefale dig!"

 

 

Kontakt os

Kompagniet For Økonomi ApS

Att.: Kim Jensen

Tinggårdsvænget 60

4030 Tune

Tlf. 29 71 17 10

Mail@bedreresultater.dk

 

Følg os på facebook

Copyright © All Rights Reserved