Regnskab

Regnskab og rådgivning

Vi udarbejder årsregnskaber for alle virksomheder. Fra den personlige virksomhed, over iværksætterselskaber IVS, til anparts- og aktieselskaber.

 

Vi rådgiver om de mest optimale løsninger vedrørende moms og skat.

 

Vi kan skræddersy en rådgivningspakke til dig. Flere og flere ønsker en løbende rådgivning omkring virksomhedes økonomi. Gode idéer til hvordan man kan få mere ud af sine anstrengelser. Vi har "rådgivningspakker" til fast pris - så får du ingen ubehagelige

overraskelser på den konto.

 

Skal du bruge budgetter, forecast, forretningsplaner ol. til brug for bank eller finansiering, udarbejder vi dette enkelt og til fast pris.

 

Har du brug for kompetente regnskabsfolk i en periode, f.eks. på grund af sygdom mv. kan vi meget hurtigt finde de rigtige folk til dig.

Dette behøver du ikke bekymre dig om....

Alle selskaber skal digitalt indberette deres årsregnskab (årsrapport) til Erhvervs-styrelsen.

Det lyder mere besværligt, end det er, og hos os betaler du ikke ekstra for, at vi gør det.

Kører forretningen efter planen ?

Det er en god idé at have fingeren på virksomhedens økonomiske puls. Kører tingene som de skal, eller er der ting, der skal ændres.

Derfor vælger mange at bruge os som sparring. Vi udarbejder perioderegnskaber, der sammenholdes med budgetter og sidste års tal. Vi hjælper dig med at læse tallene og komme med forslag til konkrete forbedringer og handlinger.

Det hele for det halve......

Det gælder om at være i gode hænder til en fornuftig pris.

Mange har både en bogholder og en revisor. Vi kan hjælpe dig med alt omkring bogholderi, regnskab, moms, skat og finansiering - så du ikke får ubehagelige overraskelser - heller ikke på regningen.

Følg os på facebook

Copyright © All Rights Reserved